Over Ons Historiek Voorstellingen Reserveren Sfeerbeelden Nieuws Contact

Onze voorstellingen voor speelseizoen 2019-2020


Noteer nu alvast in uw agenda de data.

Voorlopig kan je nog niet reserveren.

Donderdag 26 september film GREEN BOOK in de Gulden Zonne ten voordele van onze vereniging

Trailer van film Green Book 

Een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter en concertpianist die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken. Wanneer pianist Don Shirley in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika, komt hij in contact met Tony Lip. Een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter die graag wat wil bijverdienen. Samen reizen ze door verschillende ‘blanke’ staten aan de hand van een speciale reisgids die hen informeert over plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn. Tijdens hun reis worden zij geconfronteerd met hun tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racisme maar ook met onverwachte menselijkheden en een volle dosis humor. Om veilig thuis te komen zullen zij hun verschillen aan de kant moeten zetten er ontstaat een bijzondere vriendschap.

DESPERADO in een regie van Steven Duyck - 29 - 30 nov - 1 - 4 - 6 - 7 en 8 dec. 2019

Vier mannen verenigen hun vriendschap ieder weekend in een cowboydorp.  Verkleed als heldhaftige cowboys vertellen deze mannen over hun kijk op het leven, de vrouwen, het werk … .  Uiteindelijk zijn deze vier cowboys maar vier zielige mannen. Het beeld dat van deze mannen geschetst wordt is niet zo fraai en daarom is het zo geestig.

Zwartgallige maar onweerstaanbare humor in Desperado op de tekst van het Nederlandse duo Kas & de Wolf in een regie van Steven Duyck.

(Desperado werd op de planken gezet door het Toneelhuis in 2013 met oa Marc Van Eeghem (vlak voor hij stierf) Tom Dewispelaere, Kevin Janssen en Johan Van Assche.  )

Deze voorstelling gaat door in de Quirinuszaal te Hooglede
 

Gastvoorstelling 15 of 16 februari 2020

Info volgt

ALMOST MAINE in een regie van Dieter Himpe 21 - 22 - 25 en 28 maart 2020

Voor dit stuk nemen we je mee naar het afgelegen dorpje Almost in het uiterste noorden van de staat Maine in de VS.  We bezoeken er verschillende inwoners en passanten die op een winterse nacht allemaal in contact komen met de liefde. Over hoe het lot en de liefde elkaar verrassen en hoe de inwoners daarmee omgaan.  Dit stuk bekijkt de liefde in al haar facetten met een surrealistische knipoog zonder zeemzoeterig te worden.

Falling in and out of love.

Een maand na valentijn spelen we deze ‘romantische’ komedie voor jong en oud.

Een stuk van John Cariani in een regie van Dieter Himpe.

(Almost Maine, 2004, is één van de meest gespeelde stukken in de VS en kent hier ook zijn succes)


 

Volg ons op
Facebook
Privacy Statement Disclaimer Cookie Statement
© Commeyne 2019 Site by Plenso